Ik help startende fotografen laagdrempelig om hun zelfvertrouwen en hun vaardigheden te vergroten. Ben jij klaar om te investeren in jezelf? Gaandeweg heb ik mezelf veel eigen gemaakt. Als voormalig docent draag ik dan ook graag mijn kennis draag ik dan ook graag over aan jou zodat jij de groei kan maken die je voor ogen hebt!

Voor fotografen

Voor Fotografen

WEBSHOP

Meeloopsessies

Workshop Lightroom

Ga naar:

let's grow together!

Let's GROW TOGETHER

1 op 1 Workshop Lightroom

Leer Lightroom kennen 

Ben jij klaar om te investeren in jezelf? Gaandeweg heb ik mezelf op fotografiegebied veel eigen gemaakt. Door te leren van anderen, uit te proberen en uren filmpjes te kijken. Mijn kennis draag ik dan ook graag over aan anderen zodat jij de groei kan maken die je voor ogen hebt! 

Of het nu gaat om Lightroom leren kennen, een gekochte preset leren gebruiken of je eigen preset fine-tunen...ik help je graag! 

De workshop duurt 2 uur. Het eerste uur neem ik je mee door mijn workflow en leg je uit welke opties in Lightroom ik veel gebruik. Het tweede uur gaan we naar jouw bewerking kijken of andere vragen die je hebt. Heb je nog geen preset? Dan maken we er samen een voor je. Hierna heb je de tools in huis om zelf aan de slag te gaan met jouw edit. Je ontvangt daarnaast een handige brochure waarin alles nog eens uitgelegd staat. 

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Tilburg. Het is belangrijk dat je beschikt over een eigen laptop/ipad met Lightroom Classic.

Hoe gebruik je een preset

FIne-tunen van jouw preset

Wat is inclusief?

 • Workshop van 2 uur waarbij ik mijn kennis met je deel.
 • Handout van de brochure
 • Schrijfwaar (notitieboek en pen)
 • Koffie/thee/fris en een lekkernij

239 euro

Dit wil ik!

exclusief btw

"Ik ben met een enthousiast hart naar huis gereden"

Daphne

"Na een heerlijke ochtend kan ik niets anders zeggen dat ik met een vol hoofd en een enthousiast hart naar huis ben gereden. Ik kende Laura van wat vragen afgelopen jaar op instagram. Dat ik de workshop wilde volgen hoefde ik dus ook niet over na te denken. Nu ik bij Laura ben geweest voel ik ook dat ik met een ander oog naar mijn eigen beelden kijk. Ze heeft me kritisch op weg geholpen en zelfs daar goede tips gegeven waarmee ik niet alleen mijn editwerk maar ook mijn fotografie naar een hoger level kan tillen. Het is echt, echt de moeite waard!"

@pureblackphotography

"Ik vond het zeker een geslaagde workshop!"

Janine

"Een paar weken terug heb ik een lightroom workshop gevolgd bij Laura. Echt een aanrader! Ze is heel erg vriendelijk/gastvrij en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Na een gezellige binnenkomst heeft ze elk onderdeel in Lightroom apart erbij gepakt en uitgelegd, wat ik super fijn vond. Daarna zijn we naar mijn preset gaan kijken, heb ik verteld wat ik graag wilde veranderen. Hierin heeft ze mij laten zien hoe en wat ik zou kunnen veranderen.
Ik vond het zeker een geslaagde workshop! En ben blij dat ik voor Laura heb gekozen."

@janinevroemenfotografie

"Ik heb mijn edit een flinke upgrade gegeven"

Nina

"Het was prettig dat je eerst een deel van je eigen ervaring en kennis deelt, en daarna vooral inzoomt op hetgeen wat ik wil leren. Dit deed je goed door me de juiste vragen te stellen. Soms nog wel lastig om dit onder woorden te brengen, maar het leert je wel kritisch naar je werk te kijken en te benoemen wat je graag anders zou zien. Ik heb mijn huidige edit een flinke upgrade gegeven en weet nu wat ik kan aanpassen om het resultaat te krijgen wat ik wil. Al met al ben ik super blij en kan ik wel zeggen dat het heel waardevol is. Wat mij betreft een aanrader!"

@mooimomentjefotografie

Deelnemers vertellen

MEELOOPSESSIE

Kijk met mij mee tijdens een shoot 

Toen ik begon met fotograferen wilde ik zo graag eens meekijken met anderen. Hoe krijgen zij de beelden die ik zo mooi vond om te zien? Waar moest ik op letten? 

Dit wil ik graag voor jou doen. Wil je weten hoe ik mijn klanten aanstuur? Of wil je weten hoe ik zorg voor die zachte nieuw leven foto's?  Ik neem je graag mee en geef je een inkijkje in mijn werkwijze. Bij een meeloopsessie zit een shoot naar keuze: gezinsmoment of nieuw leven. Afhankelijk van jouw vraag kun je het kiezen voor: 'The beginning of a story' of 'The full story'. 

Mijn kennis draag ik dan ook graag over aan anderen zodat jij de groei kan maken die je voor ogen hebt! 


Mogelijkheid tot alle vragen stellen

Wat is inclusief?

 • Meeloopsessie van ongeveer 2 uur waarbij ik mijn kennis tijdens het shooten met je deel.
 • Ik laat je zien hoe ik klanten aanstuur en geef je tips om hetzelfde te bereiken.
 • De modellen en de styling worden door mij geregeld
 • Koffie/thee/fris en een lekkernij

239 euro

Dit wil ik!

Wat is inclusief?

MEELOOPSESSIE: The beginning of a story

MEELOOPSESSIE: The Full story

 • Meeloopsessie van 4 uur waarbij ik mijn kennis tijdens het shooten met je deel.
 • Ik laat je zien hoe ik klanten aanstuur en geef je tips om hetzelfde te bereiken.
 • Daarnaast is deze meeloopsessie gecombineerd met de 1 op 1 workshop Lightroom. We gaan dus de geschoten beelden direct editten in Lightroom Classic. Hierbij kun je alle vragen stellen die je hebt
 • Koffie/thee/fris en een lekkernij
 • Handout over alles wat ik je vertel over Lightroom
 • Lekkere lunch

399 euro

Dit wil ik!

exclusief btw

exclusief btw

Wil jij je graag ontwikkelen als fotograaf? Neem dan snel contact op!

let's tell a story

Let's tell a story

© Laura Janssen Fotografie

Privacyverklaring