Liefhebber van borrelplanken en een goede kop koffie.

Met mijn fotografie wil ik jou laten inzien hoe mooi je bent, hoe bijzonder de band is die je met je kinderen hebt en hoe jij straalt met liefdevolle mensen om je heen. Ik creëer avontuurlijke herinneringen en laat je de magie in jezelf zien. Dankzij mijn ervaring als pedagoog kan ik jullie verhaal in foto's vangen die voor altijd dierbaar zullen blijven. 

Niet zomaar een fotograaf, maar een verteller van verhalen.

Hoi ik ben Laura!

Zo veel hobby's, maar kon voor mijn gevoel niets écht goed. Ik pakte mijn camera uit de kast en besloot voor mezelf dat ik het minimaal een jaar de kans moest geven. Dus ik investeerde in mezelf. Deed workshops, volgde cursussen en keek uren aan youtube materiaal. En ik oefende, elke week! Vrij snel had ik echt de smaak te pakken en sindsdien heb ik mijn camera niet meer neergelegd. 

Wanneer ik fotografeer voel ik me echt op mijn best. De creativiteit stroomt en ik voel me dan krachtig. Ik sta graag in contact met mijn klanten en die positieve energie zul je dan ook voelen tijdens een shoot!

Het begon voor mij bij een shoot die ik eigenlijk niet wilde doen. Ik vond op de foto gaan vre-se-lijk. Vond vooral mezelf niet mooi in mijn nieuwe 'mamalijf' na de geboorte van onze oudste zoon en wist mezelf geen houding te geven tijdens de shoot. Maar waar ik uiteindelijk door die foto’s wél inzag hoe waardevol fotografie is. Enkele jaren later leerde ik pas dat een goede fotograaf jou aanstuurt waar nodig en loslaat waar kan. En vooral jou helpt om de beelden te maken die jullie verhaal vertellen. 

Maargoed, toen kwam onze tweede zoon en merkte ik dat ik mezelf compleet verloren was in het moederschap. Mijn creativiteit kon ik niet kwijt, dus besloot ik een van mijn vele hobby's een kans te geven.

MIJN VERHAAL

Er zijn een aantal dingen die ik graag nog eens zou vastleggen. Zo lijkt me een nieuw leven shoot met een tweeling echt gaaf. En staat op de wensenlijst het fotograferen van een geboorte. Geboortefotografie past nu niet bij mijn gezinsleven, maar wie weet ooit! Of misschien heb jij nog wel een gaaf idee, leg het mij vooral voor!

Shoot bucketlist

Website Assets-Arch Outline

Kletsen onder genot van een kop koffie of even genieten in de zon. Dat zijn echt dingen waar je mij blij mee kan maken!  Elke ochtend maak ik voor mezelf een lekkere cappuccino. En eerlijk is eerlijk, in het weekend komt er regelmatig een borrelplank op tafel. Sterker nog, mijn kinderen vragen er vaak om. Van wie zouden ze dat toch hebben.... 

Super trots op mijn mooie gezin! Samen met mijn man Chris en zoons Tobias (5) en Daaf (3) woon ik in Tilburg. We zijn ondernemend en regelmatig in de natuur te vinden. In het weekend geniet ik dan ook graag van deze gezellige bende. 

MIJN GEZIN

WAAR IK BLIJ VAN WORD

leer me kennen

Foto's gezin gemaakt door LensB Fotografie

Gezelligheid

IK KIJK ER NAAR UIT OM JOU TE LEREN KENNEN!

© Laura Janssen Fotografie

Privacyverklaring