'Jullie kindje is zo bijzonder, zo lief en zo klein.
Dat wil je voor altijd onthouden'

Nieuw leven

Het is zo bijzonder wanneer er een nieuw mensje op de wereld is! Misschien ben je niet meteen gewend aan het ouderschap. Of misschien heb je direct een band met je kind. Soms is de start intens en soms juist heel relaxt. Het kan allemaal. Er is in ieder geval één ding dat zeker is: die eerste weken met je kindje zijn bijzonder.

Over een paar jaar wil je graag die eerste weken nog herinneren. De geur van je kindje. Die lieve kleine tenen en vingertjes. De kwetsbaarheid. De liefde. Dit leg ik graag voor jullie vast op beeld. Deze bijzondere foto's zullen je voor altijd laten herinneren hoe klein ze waren.

Welkom kleintje!

Tijdens een nieuw leven shoot neem ik uitgebreid de tijd voor jullie. Ik ga mee in het ritme van jullie gezin. Soms kan je kindje last hebben van krampjes tijdens de shoot, of krijgt het honger. Geen probleem! De zorg voor jullie kind gaat altijd voor. Het is daarom ook vaak dat ik ongeveer 1,5 uur tot maximaal 2 uur bij je thuis ben. Een nieuw leven shoot vergt geduld. Je kleintje is immers net op deze wereld met enorm veel prikkels. Ik neem de tijd om bijzondere momenten vast te leggen, maar ga ook mee in de flow van het gezin. Want een baby laat zich niet altijd makkelijk sturen. Het is dan ook niet erg als je kindje het soms even lastig heeft. We doen het rustig aan.

Tijdens een shoot maak ik diverse beelden. Een foto als kersvers gezin, alleen met beide ouders, met broertje/zusje en close-up beelden van jullie prachtige baby. Hierdoor ontvangen jullie een prachtig totaalbeeld van deze magische tijd.

Wat kan ik verwachten?

Verbinding en liefde

Nu je een beeld hebt van de werkwijze tijdens een shoot, neem ik je nog even mee in de voorbereiding. Wanneer je een shoot boekt, krijg je een uitgebreide informatiebrochure toegestuurd. Zo zorg ik dat we goed voorbereid aan de shoot zullen beginnen.

In deze brochure geef ik onder andere kledingadvies. Kleding is namelijk heel bepalend voor de sfeer in de foto. Daarnaast heb ik een cliënt closet met diverse items waar je gebruik van kan maken. Maar trek vooral aan waar jullie je fijn bij voelen.

Als daglicht fotograaf ben ik afhankelijk van het natuurlijke licht in jullie huis. Je kunt vooraf foto's sturen van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en babykamer zodat ik alvast kan kijken welke ruimte het meeste licht heeft en het mooist zal overkomen op beeld.

En twijfel je over de kamer met het mooiste licht of over je kledingkeuze? Stuur mij dan vooral even een berichtje, dan denk ik alvast met je mee!

De voorbereiding

Moody warme beelden

Na de shoot maak ik een eerste selectie van de beelden. Daarna zorg ik dat jullie zo snel mogelijk een preview krijgen van ongeveer 5 foto's. Zo kun je al een beetje nagenieten!

Zodra ik alle beelden geselecteerd heb, voorzie ik de beelden van een basisbewerking die passend zijn bij mijn stijl. De foto's zet ik met watermerk voor jullie klaar in een mooie digitale galerij. Jullie mogen uit deze galerij een keuze gaan maken. Zodra jullie keuze definitief is ga ik nogmaals aan de slag om de beelden tot in de puntjes te bewerken. Denk aan pukkeltjes of rode huid weghalen.

Dit hele proces duurt ongeveer 2-5 weken en is ook afhankelijk van de snelheid waarmee jullie de keuze maken uit de beelden.

Na de shoot...

Details om te onthouden

Tarief

Voor een  nieuw leven shoot betaal je een starttarief. Hiervoor krijg je 15 digitale foto's in hoge kwaliteit de zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl. Deze kun je kiezen uit een digitale galerij.

INCLUSIEF:
- 15 digitale foto's in hoge kwaliteit
- Digitale galerij met ongeveer 35 foto's om uit te kiezen
- Voorbereidingsbrochure
- Contact vooraf over locatie en kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie
- Mogelijkheid om losse foto's bij te bestellen voor €7,50 per stuk.
€180

€255

Kun je niet kiezen en wil je graag alle foto's? Dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je vooraf kenbaar maken of na het zien van de volledige galerij. 

INCLUSIEF:
- Alle HD bestanden (35 foto's)
- Alle foto's in websize voor op social media
- Voorbereidingsbrochure
- Contact vooraf over locatie en kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie

Heb je jouw zwangerschap laten vastleggen door mij? Dan ontvang je €25 korting op een nieuw leven shoot! Deze is geldig op beide pakketten.

* Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarna reken ik €0,25 per km.

Boek nu

" Wij hebben echt een super fijne nieuw leven shoot gehad bij Laura! Laura is echt een heel fijn persoon om om je heen te hebben op dat moment. Ze neemt alle tijd voor je. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons erg op ons gemak hebben gevoeld. We zijn zo blij met onze foto's! " 

- Manon, Boet en Teddy-