'Jullie kindje is zo bijzonder, zo lief en zo klein.
Dat wil je voor altijd onthouden'

Nieuw leven

Het is zo bijzonder wanneer er een nieuw mensje op de wereld is! Misschien ben je niet meteen gewend aan het ouderschap. Of misschien heb je direct een band met je kind. Soms is de start intens en soms juist heel relaxt. Het kan allemaal. Er is in ieder geval één ding dat zeker is: die eerste weken met je kindje zijn bijzonder.

Over een paar jaar wil je graag die eerste weken nog herinneren. De geur van je kindje. Die lieve kleine tenen en vingertjes. De kwetsbaarheid. De liefde. Dit leg ik graag voor jullie vast op beeld. Deze bijzondere foto's zullen je voor altijd laten herinneren hoe klein ze waren.

Welkom kleintje!

Tijdens een nieuw leven shoot neem ik uitgebreid de tijd voor jullie. Ik ga mee in het ritme van jullie gezin. Soms kan je kindje last hebben van krampjes tijdens de shoot, of krijgt het honger. Geen probleem! De zorg voor jullie kind gaat altijd voor. Het is daarom ook vaak dat ik ongeveer 1,5 uur tot maximaal 2 uur bij je thuis ben. Een nieuw leven shoot vergt geduld. Je kleintje is immers net op deze wereld met enorm veel prikkels. Ik neem de tijd om bijzondere momenten vast te leggen, maar ga ook mee in de flow van het gezin. Want een baby laat zich niet altijd makkelijk sturen. Het is dan ook niet erg als je kindje het soms even lastig heeft. We doen het rustig aan.

Tijdens een shoot maak ik diverse beelden. Een foto als kersvers gezin, alleen met beide ouders, met broertje/zusje en close-up beelden van jullie prachtige baby. Hierdoor ontvangen jullie een prachtig totaalbeeld van deze magische tijd.

Wat kan ik verwachten?

Verbinding en liefde

Nu je een beeld hebt van de werkwijze tijdens een shoot, neem ik je nog even mee in de voorbereiding. Wanneer je een shoot boekt, krijg je een uitgebreide informatiebrochure toegestuurd. Zo zorg ik dat we goed voorbereid aan de shoot zullen beginnen.

In deze brochure geef ik onder andere kledingadvies. Kleding is namelijk heel bepalend voor de sfeer in de foto. Daarnaast heb ik een cliënt closet met diverse items waar je gebruik van kan maken. Maar trek vooral aan waar jullie je fijn bij voelen.

Als daglicht fotograaf ben ik afhankelijk van het natuurlijke licht in jullie huis. Je kunt vooraf foto's sturen van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en babykamer zodat ik alvast kan kijken welke ruimte het meeste licht heeft en het mooist zal overkomen op beeld.

En twijfel je over de kamer met het mooiste licht of over je kledingkeuze? Stuur mij dan vooral even een berichtje, dan denk ik alvast met je mee!

De voorbereiding

Moody warme beelden

Voor deze shoot neem ik zoveel tijd als nodig is. Wanneer ik voldoende beeldmateriaal heb van jullie prachtige gezin maak ik een eerste kleine selectie van de beelden. Daarna zorg ik dat jullie zo snel mogelijk een preview krijgen van ongeveer 5 foto's. Zo kun je al een beetje nagenieten!

Daarna ga ik aan de slag om alle foto's te bewerken in mijn stijl. Je krijgt minimaal 40 foto's. Deze kun je downloaden via een digitale galerij. De levertijd ongeveer 3-5 weken. 

In deze digitale galerij kun je jouw 15 favoriete foto's aangeven die vooral niet mogen ontbreken in het 15x15 album dat inbegrepen is bij de shoot.

Na de shoot...

Details om te onthouden

Tarief

Voor een nieuw leven shoot betaal je een vaste prijs. Hiervoor krijg je alle beelden van de shoot in hoge kwaliteit. Deze zijn zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl en ontvang je middels een digitale galerij. 

INCLUSIEF:
- Voldoende tijd om mooie beelden te maken (1,5 - 2 uur)
- Alle HD bestanden (minimaal 40 foto's)
- Alle foto's in websize voor op social media
- Voorbereidingsbrochure
- Contact vooraf over kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie
- 15x15 album met linnen kaft


* Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarna reken ik €0,25 per km. 
€339

Boek nu

" Wij hebben echt een super fijne nieuw leven shoot gehad bij Laura! Laura is echt een heel fijn persoon om om je heen te hebben op dat moment. Ze neemt alle tijd voor je. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons erg op ons gemak hebben gevoeld. We zijn zo blij met onze foto's! " 

- Manon, Boet en Teddy-