Borstvoeding is een speciaal moment tussen jullie. Een moment van verbondenheid. Om te koesteren.

Moedermoment

Dit wil ik

Het geven van borstvoeding kan voor een moeder heel speciaal zijn. Dit was voor mij bij beide kinderen zeker het geval. Het is een intiem moment tussen mama en kind.

Speciaal voor de mama die dit moment wil koesteren en onthouden heb ik het moedermoment in het leven geroepen. Zo blijft dit moment, dit gevoel van verbondenheid, voor altijd bewaard in een foto. Een serie van foto's waarop de connectie door het geven van borstvoeding zo duidelijk te zien is.

Deze shoot is geschikt voor een moeder die borstvoeding geeft en haar kind(eren) die ze op dat moment voedt. Wil je jouw partner ook op de foto en wil je foto's samen met je andere kinderen? Boek dan een gezinsmoment en geef aan dat je ook graag borstvoedingsfoto's wilt. 

Voor wie is een moedermoment?

Connectie gevangen in beeld

Een speciaal moment samen

Wanneer je contact zoekt overleggen we samen welke locatie geschikt is voor een moedermoment. Dit kan zowel in de natuur zijn of gewoon lekker bij jou thuis!

Een moedermoment is een korte shoot van ongeveer 20-30 minuten. Tijdens de shoot leg ik allereerst wat knuffelmomentjes vast zodat jullie aan mijn aanwezigheid kunnen wennen. Wanneer jij merkt dat je kindje honger krijg of het gewoon toe is aan het contact samen kun jij je kindje aanleggen. Ik loop dan rustig om je heen om dit mooie moment in beeld te brengen. Hierbij geef ik je tussendoor nog wat aanwijzingen om het moment zo mooi mogelijk te vangen.

Hoe verloopt een moedermoment?

Intieme verbinding & liefde

Na ongeveer twintig minuten tot een half uurtje shooten op een locatie of bij je thuis, heb ik voldoende beeldmateriaal.

Daarna maak ik een eerste selectie van de beelden. Ik zorg dat je zo snel mogelijk een preview krijgen van ongeveer 2 foto's. Zo kun je al een beetje nagenieten!

Zodra ik alle beelden geselecteerd heb, voorzie ik de beelden van een basisbewerking die passend zijn bij mijn stijl. Wanneer dit klaar is, krijgen de beelden een watermerk en zet ik ze voor je klaar in een mooie digitale galerij.

Je kunt uit deze galerij een keuze gaan maken. Zodra je keuze definitief is ga ik nogmaals aan de slag om de beelden tot in de puntjes af te maken. Dit gehele proces duurt ongeveer 2-5 weken.

Na de shoot...

Warm & Moody

Voor een moedermoment betaal je een starttarief. Hiervoor krijg je 5 digitale foto's in hoge kwaliteit die zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl. Deze kun je kiezen uit een digitale galerij.

INCLUSIEF:
- 5 digitale foto's in hoge kwaliteit
- Digitale galerij met ongeveer 15 foto's om uit te kiezen
- Contact vooraf over locatie en kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie
- Mogelijkheid om losse foto's bij te bestellen voor €7,50 per stuk.


Kun je niet kiezen en wil je graag alle foto's? Dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je vooraf kenbaar maken of na het zien van de volledige galerij. 

INCLUSIEF:
- Alle HD bestanden (15 foto's)
- Alle foto's in websize voor op social media
- Contact vooraf over locatie en kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie


* Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarna reken ik €0,25 per km.

Tarief

€65

€90

Boek nu!