Op avontuur om jouw gezin (to be) vast te leggen op een mooie plek in de natuur. Ongedwongen plaatjes waarbij de verbinding tussen jullie centraal staat

Gezinsmoment

Dit wil ik!!

Voor alle foto's van jouw gezin (to be) pak jij waarschijnlijk je telefoon. Perfect voor voor die leuke kiekjes tussendoor, dat doe ik ook.

Maar wil jij jouw mooie babybuik liefdevol vastleggen omdat je dit moment wil onthouden? 

Of wil jij jouw chaotische gezin graag op een speelse manier op beeld? Dan ben je bij mij aan het goede adres! 

Tijd om te investeren in een gezinsmoment!

Voor wie is een gezinsmoment?

Connectie gevangen in beeld

Voorafgaand aan de shoot word je door mij goed begeleid. Zo hebben we contact over de beste locatie. Ik shoot met name in de natuurgebieden rondom Tilburg. Elke jaargetijde is anders op de diverse locaties. Hier informeer ik je dan ook over.

Je krijgt vooraf een informatiebrochure met handige tips. Hierin beschrijf ik mijn werkwijze en geef ik je tips voor tijdens de shoot. Daarnaast leg ik je uit hoe ik je aanstuur tijdens de shoot. Je hoeft je dus zeker niet ongemakkelijk te voelen, ik help jullie!

Mijn brochure bevat een korte style guide. Kleding is namelijk bepalend voor de sfeer in een foto. Bepaalde kleuren komen het beste tot zijn recht met mijn fotografiestijl en edit. 

Daarnaast heb ik voor de dames een cliënt closet met fantastische jurken in natuurtinten die je kunt lenen. Voor kinderen heb ik sinds kort ook een aantal items om te lenen. 

Het is uiteraard ook helemaal prima als je graag zelf de kleding voor je shoot wil kopen. Jij moet je er prettig en comfortabel in voelen. Twijfel je of het goed bij elkaar past? Stuur me dan vooral even een berichtje zodat ik mee kan kijken. Dan stemmen we samen jullie kledingkeuze af en help ik je zoeken naar geschikte kleding en kleuren die passen bij het plaatje dat je voor ogen hebt.

De voorbereiding

Verbinding & liefde

Na ongeveer een uurtje shooten op de mooiste locatie, heb ik voldoende beeldmateriaal van jullie prachtige gezin (to be). Daarna maak ik een eerste selectie van de beelden. Daarna zorg ik dat jullie zo snel mogelijk een preview krijgen van ongeveer 5 foto's. Zo kun je al een beetje nagenieten!

Zodra ik alle beelden geselecteerd heb, voorzie ik de beelden van een basisbewerking die passend zijn bij mijn stijl. Wanneer dit klaar is, krijgen de beelden een watermerk en zet ik ze voor jullie klaar in een mooie digitale galerij. Jullie mogen uit deze galerij een keuze gaan maken. Zodra jullie keuze definitief is ga ik nogmaals aan de slag om de beelden tot in de puntjes af te maken. Dit gehele proces duurt ongeveer 2-5 weken.

Na de shoot...

Warm & Moody

Voor een gezinsmoment betaal je een starttarief. Hiervoor krijg je 15 digitale foto's in hoge kwaliteit de zorgvuldig zijn nabewerkt in mijn stijl. Deze kun je kiezen uit een digitale galerij.

INCLUSIEF:
- 15 digitale foto's in hoge kwaliteit
- Digitale galerij met ongeveer 35 foto's om uit te kiezen
- Voorbereidingsbrochure
- Contact vooraf over locatie en kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie
- Mogelijkheid om losse foto's bij te bestellen voor €7,50 per stuk.Kun je niet kiezen en wil je graag alle foto's? Dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je vooraf kenbaar maken of na het zien van de volledige galerij. 

INCLUSIEF:
- Alle HD bestanden (35 foto's)
- Alle foto's in websize voor op social media
- Voorbereidingsbrochure
- Contact vooraf over locatie en kleding
- Gebruik cliënt closet 
- Nabewerking in de stijl van Laura Janssen Fotografie


* Binnen een straal van 20km van Tilburg reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarna reken ik €0,25 per km. 

Tarief

€150

€225

Boek nu!

Herinnering voor altijd

" De shoot was heel erg ontspannen, ongedwongen en gezellig. Het begon echt alsof we gewoon even een stukje gingen wandelen en elkaar gingen leren kennen. Hanne kon lekker spelen waardoor het allemaal vanzelf ging.

Je bent gezellig flexibel, toegankelijk en talentvol.

De foto's zijn prachtig geworden. De liefde en spontaniteit stralen er vanaf! " 

- Debby, Koen, Hanne en Tuur-